Tatar

Tatar Forstør

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tatar er delikat og lidt ud over det sædvanlige og er alligevel enkelt, rent og lige ud af landevejen. Der er næppe noget sted på kloden, hvor man ikke spiser eller har spist råt kød.


At spise råt kød er uragtigt – det er så grundlæggende, med mange historiske, kulturelle og smagsmæssige variationer verden over. Her er en god bid af dem.
Katrine Klinkens bog byder på mere end 50 opskrifter med tatar af forskellige slags kød og med tilbehør, der passer til sæsonen og til alle typer af måltider.
Ud over opskrifterne gives der grundlæggende anvisninger på teknik og hygiejne og lidt om kulturhistorien.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Katrine Klinken
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Hedda Bank
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Vandkunsten
Bredde: 131 mm
Højde: 178 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 181 g
Serie: Gastronomisk bibliotek
Udgivelsesdato: 23 Nov 2015
Oplagsdato: 23 Nov 2015
Varefakta
Reference

b-9788776954017

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk