Syrn selv - Sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier

Syrn selv - Sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den første bog på dansk om at konservere med mælkesyrebakterier, eller mælkesyregæring - en gammel teknik som Camilla Plum i sine tv-programmer igen har gjort til et hit i hjemmekøkkenet.


Kom med i køkkenet, og prøv kræfter med at syrne grøntsager. Syrning vil sige at forædle og konservere grøntsager med hjælp fra mælkesyrebakterier. Syrningen får fine smagsnuancer frem i grøntsagerne, og næringsstoffer bevares. Dine syrnede grøntsager er derfor fyldt med vitaminer, og de giver et friskt pift på frokost- og middagsbordet. I bogen får du en grundig gennemgang af de enkelte trin i syrningen, en række inspirerende opskrifter fra forskellige dele af Europa på syrnede grøntsager og retter, som grøntsagerne passer godt til. Bogen giver desuden tips til, hvordan du selv kan komme i gang med at dyrke dine grøntsager, og et indblik i de processer, der foregår under syrningen, så du får en større forståelse. At syrne grøntsager er helt i tråd med manges ønske om større enkelhed, om at ”gøre det selv” og leve mere bæredygtigt og i tættere kontakt med naturen.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Karin Bojs
Sideantal: 148
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgiver: Turbine
Bredde: 165 mm
Højde: 240 mm
Udgivelsesdato: 14 Aug 2015
Oplagsdato: 14 Aug 2015
Varefakta
Reference

b-9788740602340

Sprog

Dansk

Syrn selv - Sund konservering og forædling med mælkesyrebakterier Turbine