Sylt! Chili Tomat

Sylt! Chili Tomat Forstør

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvad stiller man op med det helt særlige og dejlige overskudsfænomen, som handler om et bugnende drivhus i sensommeren og efteråret med langt flere chilier og tomater, end man har drømt om? Eller måske bare de glødende bjerge af flammefarvede rigtigt modne tomater, peberfrugter og chilier, som grønthandleren faldbyder i de samme måneder? Svaret er, at de kan konserveres til senere brug.


Camilla Plum giver her sine bedste bud på syltning, tørring, saltning, fermentering og andre metoder, hvor tomater og chilier bliver til de skønneste marmelader, kryddersalte, chutneyer, pickles, saft, sauce og ketchup. Med bogen får du desuden en håndfuld opskrifter på, hvordan du kan bruge dine hjemmelavede syltesager i køkkenet.
Sylt! Tomat Chili er den første i en serie håndbøger, hvor Camilla Plum giver anvisninger til, hvordan man konserverer forskellige råvarer fra drivhuset, haven, grønthandleren, slagteren og den vilde natur.
Titler på vej:
SYLT! ÆBLER SYLT! KRYDDERURTER SYLT! DEN VILDE NATUR Svampe, bær, nødder og urter SYLT! BÆR OG FRUGT SYLT! MÆLK. Ost og surmælk

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Camilla Plum
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Hedda Bank
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Papbog
Oplag: 2
Udgave: 1
Fotograf: Anne-Li Engström
Udgiver: Forlaget Vandkunsten
Bredde: 124 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 340 g
Serie: Camilla konserverer
Udgivelsesdato: 20 Sep 2015
Oplagsdato: 20 Sep 2015
Varefakta
Reference

b-9788776954123

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Sylt! Chili Tomat Forlaget Vandkunsten