Svampekogebogen

Svampekogebogen Forstør

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?

Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.

PHILIPPE EMANUELLI er sommelier og grundlæggeren af restauranten "Café des Spores" i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Phillippe Emanuelli
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 175 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 768 g
Udgivelsesdato: 30 Jun 2016
Oplagsdato: 30 Jun 2016
Varefakta
Reference

b-9788711504475

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk