Stegt flæsk med persillesovs - og alle de andre danske livretter

No picture Forstør

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes.Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Trine Gregorius
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lonnie Hamborg - Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Rosinante
Bredde: 178 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 496 g
Udgivelsesdato: 01 Nov 2015
Oplagsdato: 24 Nov 2015
Varefakta
Reference

b-9788763841269

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Stegt flæsk med persillesovs - og alle de andre danske livretter Rosinante