Spis godt Grød

Spis godt Grød Forstør

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der er mange gode grunde til at spise grød: Grød er billig, nem at tilberede, godt for maven, fuld af næring og har et lavt fedtindhold. Og så er grød meget andet end morgenmad til de små. Med det store udbud af spændende korn og gryn og dejlige frugter og bær kan grød tilberedes på utallige delikate måder og serveres både som morgenmad, forret, mellemret og dessert.I bogen får du selvfølgelig opskrifter på klassikere som risengrød, øllebrød, rødgrød og æblegrød. Men glæd dig også til at prøve nogle af de nye grødvarianter: Hirsegrød med appelsin, nødder og honning, Perlebyggrød med hyldeblomst og bær, Speltgrød med æble, kanel og rosiner, Quinoagrød med vanilje og jordbær, Glutenfri flerkornsgrød med mandler og æble, Mysligrød med honning, Rabarbergrød med hyldeblomst, Abrikosgrød med citron, ingefær og gulerod.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Gitte Heidi Rasmussen
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bettina Kjærulff-Schmidt; Narayana Press
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Inge Skovdal
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 164 mm
Højde: 163 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 242 g
Serie: Spis godt
Udgivelsesdato: 22 Nov 2009
Oplagsdato: 22 Nov 2009
Varefakta
Reference

b-9788702080117

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk