Sous vide kogebogen - Mørhed og velsmagende med vakuum og vandovn

Sous vide kogebogen - Mørhed og velsmagende med vakuum og vandovn Forstør

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den første bog på dansk om teknikken, der sikrer dig mad på Masterclass-niveau. Hver gang.
Sous vide-teknikken er magisk køkken-innovation.
Nu kan du forkæle din familie og dine gæster med det mest velsmagende kød, som de nogensinde har oplevet. Det slår simpelt hen aldrig fejl, når du følger opskrifterne i denne bog, som er den første på dansk om emnet.
Tricket er at vacuumpakke kød, fisk og grønt og derpå tilberede det i vand, som holder en nøje programmet og stabil temperatur, takket være sous vide-maskinen. Derefter skal det blot en kort tur på en varm pande for at få en sprød og lækker overflade.
Den idé har de brugt på stjernerestauranterne i årevis og det er forklaringen på, at de altid kan servere mørt og velsmagende kød. Man går simpelt hen den omvendte vej i forhold til traditionel madlavning ved først at tilberede maden, så den når en perfekt temperatur og mørhed hele vejen igennem for derpå at slutte af med den sidste overfladefinish.
De sidste par år er der kommet masser af nyt og prisvenligt grej på markedet. Derfor kan vi madglade hjemmekokke nu også gå i gang og servere uforglemmelige sous vide måltider på rent Michelin-niveau.
En ny og innovativ gastronomisk verden har åbnet sig. Vi er derfor glade for at kunne præsentere denne bog, hvori du finder driftsikre opskrifter, masser af ideer til tilbehør og marinader samt tips om sous vide-udstyr til fornuftige priser.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Hanne Birgitte Grøndahl / Anders Grøndahl
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 189 mm
Højde: 224 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 384 g
Udgivelsesdato: 02 Nov 2015
Oplagsdato: 02 Nov 2015
Varefakta
Reference

b-9788717045576

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Sous vide kogebogen - Mørhed og velsmagende med vakuum og vandovn Nyt Nordisk Forlag