SMAG - På sporet af en gastronomi

SMAG - På sporet af en gastronomi Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvis du er enig i påstanden om, at dét at spise og drikke har et højere mål end
blot at blive mæt, og hvis du bare én gang har tænkt, at der må være meget mere
interessant at sige om maden og smagen, end hvad der ellers kan opsnappes i
det enorme marked for kogebøger og tv-køkkener, så er denne bog til dig. I en
skønsom blanding af filosofi, videnskab, madopskrifter og litteratur bringes vi på
sporet af en gastronomi, hvor smagen dyrkes for sin egen skyld.
Bogen gør op med udbredte myter, som at vi blot spiser for at overleve, og at
god smag bare er et spørgsmål om smag og behag. Det undersøges hvordan og
hvorfor smager vi, som vi gør. Om smagen bare er subjektiv, og om kokkeri er en
kunstart? Men også, med læseren kærligt i hånden, hvorfor man skal stole på sin
madanmelder, hvordan man tilbereder fasaner, og hvor mange æbler der skal i en
æblekage.
Bogen er filosofisk, men henvender sig til enhver, der oprigtigt interesserer sig for
mad. For hvad det vil sige at spise og smage. Og måske, på sin egen særlige måde,
for hvad det vil sige at være et menneske.
Om forfatteren:
Martin Marchman Andersen er cand.mag. og Ph.d. i filosofi. Han er ansat som
Post.doc på afdeling for filosofi, Københavns Universitet. Men bogen er først og
fremmest resultatet af en betingelsesløs kærlighed til mad, og en formue brugt
på råvarer, vin og restauranter…

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Martin Marchman Andersen
Sideantal: 178
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgiver: Turbine
Bredde: 150 mm
Højde: 240 mm
Udgivelsesdato: 11 Nov 2015
Oplagsdato: 11 Nov 2015
Varefakta
Reference

b-9788740605617

Sprog

Dansk

SMAG - På sporet af en gastronomi Turbine