Simremad & ting der tager tid - og ting, der tager tid

Simremad & ting der tager tid - og ting, der tager tid Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
”Simremad og ting der tager tid” er skrevet af fem unge mænd og deres mesterlærer, den omfangsrige og legendariske ”Røde” Claus Christensen, der har stået for deres kulinariske opdragelse i kælderkøkkenet under hans restaurant Gammel Mønt.

I årevis har de arrangeret fælles madaftener, oftest med skønne, klassiske retter som coq au vin, ossobucco og confit de canard. Simremad har de skrevet, fordi de gerne vil give deres hengivenhed til køkkenet videre og dele ud af deres mange anekdoter og røverhistorier, der gør deres mad til mere end bare føde.

Simremad er en hyldest til sanserne og en påmindelse til alle om at putte lidt mere kærlighed ned i gryderne. Claus og hans disciple vil have duften tilbage i vores køkkener, og de insisterer på, at maden og måltidet skal have lov at tage mere af vores tid. Så grib den tungeste gryde, du ejer, ryd en dag i kalenderen og lad dig forføre af de fortryllende retter!

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Claus Christensen
Sideantal: 258
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 205 mm
Højde: 256 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 1066 g
Udgivelsesdato: 26 Sep 2005
Oplagsdato: 28 Aug 2013
Varefakta
Reference

b-9788791693434

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Simremad & ting der tager tid - og ting, der tager tid People'S Press