RØG - alt om maden, smagen og metoder

RØG - alt om maden, smagen og metoder Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

RØG – Alt om maden, smagen & metoden , giver dig en lettilgængelig og uhøjtidelig gennemgang af, hvordan man laver mad med røg. Lær alt om røg-teknikker, udstyr og røgsmage. Få svar på, hvad man kan røge i, og hvad man kan røge med. Du får masser af ideer til, hvilke råvarer, der kan røges, og her er det kun fantasien der sætter grænser: fisk, skaldyr, fjerkræ, kød, grønt, bagværk og desserter.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: John Åkerberg
Sideantal: 188
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 198 mm
Højde: 267 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 835 g
Udgivelsesdato: 08 Jun 2016
Oplagsdato: 08 Jun 2016
Varefakta
Reference

b-9788711557495

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

RØG - alt om maden, smagen og metoder Lindhardt Og Ringhof