Rødder - mad med rod, kål og knold

Rødder - mad med rod, kål og knold Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
I denne nye udgivelse tager kokken Claus Holm fat i råvarer fra den danske muld og serverer dem på helt nye og velsmagende måder!Bogen indeholder 56 opskrifter på indbydende og lækre retter med fokus på groft grønt som rodfrugter og kål. Bogen er inddelt i kapitler efter råvaretype – rødbeder, gulerødder, kål osv., og David Berings fantastiske fotos vil med sikkerhed inspirere til at prøve nyt i køkkenet.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Claus Holm
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 14 Nov 2013
Oplagsdato: 14 Nov 2013
Varefakta
Reference

b-9788771413212

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Rødder - mad med rod, kål og knold Turbine