Renæssancemad - Opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid

Renæssancemad - Opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid Forstør

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Underholdende, kulturhistorisk kogebog, der tager udgangspunkt i en bryllupsfest Christian 4. holdt for sin søn i 1634. Øjenvidneberetninger, råvarelister og opskrifter giver mulighed for at genskabe både den overvældende festmad og renæssancens hverdagsretter i det moderne køkken.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Bi Skaarup
Sideantal: 155
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 175 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 624 g
Udgivelsesdato: 11 Jun 2006
Oplagsdato: 23 May 2013
Varefakta
Reference

b-9788702047042

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Renæssancemad - Opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid Gyldendal