Privat

Privat Forstør

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Paul Cunninghams PRIVAT er enkel, rustik og bistroagtig. Med få og tilgængelige ingredienser har stjernekokken kreeret de mest fantastiske vinterretter. Her er hverken østers eller kaviar, men pies, tærter, simremad, supper, kød og fisk, et helt afsnit med grøntsager som tilbehør og selvfølgelig lidt til den søde tand. Det hele med et touch af Paul Cunninghams helt særlige smittende entusiasme.

Store dele af bogen er blevet til på få intensive uger i Cunninghams køkken. Gryder, potter og pander hobede sig op, alt imens kokken stegte, kogte, brasede og bagte. Der var blus på komfuret og retter i ovnen, der blev tegnet og noteret, fotografen var på plads og her er resultatet. Den skønneste vintermad, som vi alle selv kan lave.

Om forfatteren:
Paul Cunningham er tidligere indehaver af Michelinstjerne-restauranten The Paul i Tivoli, men nu succesrig køkkenchef på Henne Kirkeby Kro. Har tidligere skrevet ”Madjournal” (2003), ”The Paul” (2005), Incognito Royale (2007), ”Pauls grill” (2009) og ”Paul Food” (2010).

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Paul Cunningham
Sideantal: 232
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 197 mm
Højde: 257 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 932 g
Udgivelsesdato: 07 Oct 2013
Oplagsdato: 07 Oct 2013
Varefakta
Reference

b-9788756799706

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk