Pølsemageri - Historie, råvarer og opskrifter

Pølsemageri - Historie, råvarer og opskrifter Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser.
Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri - der altid har hentet inspiration fra det store udland - og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden “stået i lære” hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jens Breinholdt Schou
Sideantal: 198
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Vandkunsten
Bredde: 160 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 483 g
Udgivelsesdato: 25 Nov 2013
Oplagsdato: 25 Feb 2014
Varefakta
Reference

b-9788776952815

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Pølsemageri - Historie, råvarer og opskrifter Forlaget Vandkunsten