Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde - Vaskeægte asiatisk velsmag.

Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde - Vaskeægte asiatisk velsmag. Forstør

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Du står med den allerførste kogebog i hånden fra Henrik Yde – manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København. Han er også en dom fra Masterchef TV program.
Lad ham tage dig gennem retter, der vil skabe eksplosioner af velsmag i din mund - og brede smil fra dine gæsters! Lær, hvordan du selv kan lave de kendte, kinesiske dim sum og få opskriften på den mad, kokkene laver til sig selv, når alle gæster er gået.
Retterne serveres til daglig på restauranten Ricemarket, som ligger i hjertet af København.
Opskrifterne er fra Henrik Ydes fire år lange kulinariske vej gennem Thailand og hans makker Lerchai Treetawatchaiwongs families gemmer. De to har sammen givet København et lille hav af asiatiske køkkener, hvor deres restaurant Kiin Kiin i mange år har båret en Michelinstjerne.
Og nu er de dine – velkommen indenfor i dampen fra bambuskurvene, og velbekomme”

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Henrik Yde Andersen
Sideantal: 123
Sprog: Dansk
Forord af: Henrik Yde Andersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: wichmann+bendtsen photography
Udgiver: Henrik Yde Andersen
Bredde: 220 mm
Højde: 290 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 804 g
Udgivelsesdato: 11 Oct 2011
Oplagsdato: 11 Oct 2011
Varefakta
Reference

b-9788799483907

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde - Vaskeægte asiatisk velsmag. Henrik Yde Andersen