Ny dansk mad

Ny dansk  mad Forstør

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

>>Ny dansk mad<< er en kogebog, der fortolker dansk madkultur i en moderne kontekst. Her laves dansk mad på en nutidig og enkel måde med fokus på smagen, håndværket og råvaren.


Lisbeth og Bo Jacobsen har som et stærkt makkerpar i 25 år drevet Restaurationen i København. De har i alle årene arbejdet med danske råvarer i sæson. De har arbejdet med økologiske og bæredygtige principper, længe før det blev moderne. Og naturligvis har de også altid fokuseret på at bruge hele dyret, lokale råvarer fra små producenter og vilde urter. Lisbeth og Bo Jacobsen har mange gange været forud for deres tid og har altid insisteret på at have en professionel og håndværksmæssig tilgang til madlavning – uden kruk og pynt. Deres stædige fokus gør det derfor helt selvfølgeligt, at en kogebog fra deres hånd bliver en klassiker, der vil holde i mange år. En overlegen klassiker, der på smukkeste vis både fastholder og udvikler den danske madkultur, med det karakteristiske Jacobsenske twist.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Bo Jacobsen / Lisbeth
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sofie Meedom
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Fotograf: Jens Juncker-Jensen
Udgiver: Restaurationen
Bredde: 173 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 480 g
Udgivelsesdato: 28 Mar 2016
Oplagsdato: 28 Mar 2016
Varefakta
Reference

b-9788799872404

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk