Mørkt kød

Mørkt kød Forstør

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I serien Det finere italienske køkken udkommer nu to bøger om henholdsvis Lyst kødog Mørkt kød. I Lyst kødkan man finde opskrifter på lam, kylling, kalkun, kalv, kanin, perlehøne, brisler mm., mens man i bogen Mørkt kød finder opskrifter med okse, svin, and, duer, vagtler og al slags vildt.
Lav fx andebryst i appelsin og Matini, culotte paneret med mandler og løg eller kaninmedaljoner med kartofler og oliven - alle lækre opskrifter fra det italienske køkken. Lær også mere om kødets historie, udskæringer, tilberedning og næringsværdi.
Til hver ret er angivet sværhedsgrad og forslag til vin, der passer godt til maden. Bagerst i bogen afslører en række italienske stjernekokke deres bedste opskrifter på lyst og mørkt kød.

Flere detaljer

Beskrivelse
Sideantal: 143
Sprog: Dansk
Originaltitel: La carni rosse
Originalsprog: Italiensk
Produktvariant: Limryg
Oversætter: Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 175 mm
Højde: 284 mm
Vægt: 360 g
Serie: Det finere italienske køkken
Udgivelsesdato: 26 Aug 2012
Varefakta
Reference

b-9788770905381

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk