Moderne mormormad - 65 retroretter fra 1950'erne, 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne

Moderne mormormad - 65 retroretter fra 1950'erne, 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne Forstør

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I Moderne mormormad inviterer forfatterne Ditte Ingemann og Hélène Wagn os på en kulinarisk rejse gennem fire årtier, tilbage til dengang mormor stod ved komfuret. Bogen er en hyldest til det klassiske danske køkken og indeholder 65 originale opskrifter – med et nutidigt twist, bedre råvarer, mindre fedt og flere grøntsager.


Du kan med andre ord roligt kaste dig ud i at lave kåldolmere, stegt flæsk med persillesovs, citronfromage, indbagt mørbrad og maskeret blomkål. Eller prøv den klassiske glaserede skinke og flødekartofler, friteret camenbert, kiksekage og forloren hare. Der er garanteret retroglæde og velsmag for madnydere i alle aldre.
Ditte Ingemann er født og opvokset i Jylland med mormormad på bordet mange gange om ugen. Hun har en bachelor i ernæring og sundhed og er selvlært madfotograf. Ditte har fotograferet og skrevet alle opskrifterne til Moderne Mormormad , der er hendes sjette kogebog.
Hélène Wagn er journalist og gastronom, tidligere chefredaktør på MAD&venner og kogebogsredaktør på Gyldendal. Hélène har tidligere skrevet fire egne kogebøger, fortrinsvis om fransk mad. I Moderne Mormormad fortæller hun levende og spændende om de fire årtiers køkkenkrønike.
Udgivet af Samvirke.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Hélène Wagn / Ditte Ingemann
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bettina Kjærulff-Schmidt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Ditte Ingemann
Udgiver: Samvirke
Bredde: 210 mm
Højde: 272 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 880 g
Udgivelsesdato: 16 Mar 2016
Oplagsdato: 16 Mar 2016
Varefakta
Reference

b-9788792949400

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Moderne mormormad - 65 retroretter fra 1950'erne, 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne Samvirke