Min Chokolade Bog

Min Chokolade Bog Forstør

132,81 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Indianer & Xocolatl – historisk baggrund, fremstilling af chokolade af Criollo eller Forastero kakaobønner, temperering, fremstilling af chokolade skaller til fyldning, indfarvning, fejl, brugen af kakaosmørtryk (transfersheets), hvordan fremstilles mousse, creme, ganache, andet fyld i chokolader, trøffelmasse (gode basis opskrifter, som er uden tilsætningsstoffer og kan varieres efter smag og behag), dyppede chokolader, opskrifter på hjemmelavet marcipan, nougat, Griottes, kandisering af frugt, børn & unge og chokolade, isdesserter med chokolade og frugt uden brug af ismaskine, tak til alle.

Criollo Grand Cru couverture chokolade bevarer store områder sydamerikansk urskov (kakao fra vildvoksende kakaotræer), derved får indianersamfund i Amazonien (Brasilien, Venezuela, Bolivia, Peru, Ecuador, samt vestindiske øer som Hispaniola, Grenada, Tobago mm.) sikre indtægtskilder, forbliver i regnskovene og bevarer dem for afbrænding. Amazonien er verdens lunger og verdens største ferskvand reservoir.

Bogen indeholder al min viden omkring kakao og couverture chokolade, som jeg har lært fra de bedste læremestre i Europa, bl.a. dobbelt verdensmester i chokolade, Schweizeren Franz Ziegler, Condirama chokolade skole Felchlin, Schweiz = producent af Criollo Grand Cru couverturer, verdensmester i konditori og chokolade Bernd Siefert, Tyskland, og berømte chocolatiers i Frankrig, Belgien, Spanien, Schweiz, Italien, Tyskland og konditormester Stefan Haderer, som ejer en stor chokolade-, marcipan- og konditori virksomhed i Ungarn, som har hjulpet mig særdeles meget. Fotoarbejde: Jørgen Stybe (min mand).

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Susie Funder DF31434
Sideantal: 167
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kagekurser.Dk
Udgivelsesdato: 31 Aug 2014
Oplagsdato: 31 Aug 2014
Varefakta
Reference

b-9788799003532

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk