Meyers bageri

Meyers bageri Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Meyers Bageri er skrevet til dig som ønsker at bage bedre brød, end du gjorde sidst og bedre brød end de fleste andre. Derfor introducerer jeg dig for korn og meltyper, du muligvis ikke kender, og som ikke fås overalt. Jeg forklarer omhyggeligt, hvordan du kan variere og forbedre dine ælte-, hæve- og afbagningsmetoder, og hvad din indsats betyder for dit brød. Mit inderste ønske er, at du oplever dit dejtrug blive til et steinwayflygel. Start med at læse det indledende afsnit, juster dine metoder, bag herefter så meget du kan, så lover jeg, at du hurtigt bliver en endnu bedre bager.

Bogens opskrifter har Claus Meyer udviklet i samarbejde med Nicolai Halken Skytte, som er daglig chef for bageriet i Meyers Køkken og Deli, der i 2009 blev certificeret “statskontrolleret økologisk bageri”.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Claus Meyer
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 12
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 199 mm
Højde: 260 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 1018 g
Udgivelsesdato: 29 Oct 2009
Oplagsdato: 22 Nov 2012
Varefakta
Reference

b-9788711434741

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk