Mad og nærvær - Lækker vegetarisk mad i daginstitutionen

Mad og nærvær - Lækker vegetarisk mad i daginstitutionen Forstør

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En vegetarisk kogebog fyldt med lækre retter beregnet til hhv. 40 børn og fire personer, så retterne kan laves både i daginstitutionen og hjemme hos mor og far.
Opskrifterne er inddelt efter årstiderne, og hver del begynder med et par forslag til udepædagogiske aktiviteter, der passer til årstiden.
Forfatterne opfordrer til, at børnene også er med til at indsamle råvarerne. Saften og tarteletterne smager trods alt altid bedre, når man selv har været med til at samle rabarberne og plukke aspargeserne. Dermed bliver naturen automatisk inddraget i institutionens hverdag.
Nana Lyzet er udlært kok fra Cafe Victor i København. Hun har arbejdet i ind- og udland de seneste 20 år. De seneste syv år har Nana fokuseret på pædagogik og madlavning i en udvikler- og mentorrolle.
Rikke Rosengren er leder, medstifter og ejer af institutionen Børneøen Bonsai. Hun er uddannet Rudolf Steiner-pædagog i Australien og har arbejdet inden for det pædagogiske område i mange år på internationalt plan.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Rikke Rosengren / Nana Lyzet
Sideantal: 195
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 179 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 765 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2014
Oplagsdato: 31 Jan 2014
Varefakta
Reference

b-9788771181432

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Mad og nærvær - Lækker vegetarisk mad i daginstitutionen Frydenlund