Mad med røg

Mad med røg Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Varmrøgning er det nye sort. Blandt grillentusiaster er der lige nu stort fokus på at ryge maden ved at bruge træflis i kugle- eller gasgrillen, det har blandt andet DR sat fokus på med programserien “Storrygeren” på DR2 og i 2015 vil varmrøgningsflis være at finde i den danske detailhandel, så alle kan være med. Varmrøgning er et lille pift i tilberedningen med en stor og smagsrig effekt på den færdige ret.

Mad med RØG er en uhøjtidelig bog om varmrøgning, der henvender sig til såvel nybegyndere som erfarne hjemmerygere. Bogen er til alle, som har en kugle- eller gasgrill stående i haven eller på terrassen. Alle kan være med, når erfarne røg-entusiaster gennemgår de forskellige teknikker, råvarerne og det udstyr der kræves, for en succesoplevelse. Opskrifter en gennemprøvede og spænder over retter med gris, kalv, okse, lam, fjerkræ og fisk.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Søren Willadsen / Kim Kruchow
Sideantal: 148
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 218 mm
Højde: 265 mm
Udgivelsesdato: 06 May 2015
Oplagsdato: 06 May 2015
Varefakta
Reference

b-9788740601763

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk