Lav mad med lakrids

Lav mad med lakrids Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Lakrids er de senere år blev en stor trend i den gastronomiske verden og bør ifølge Claus Holm være at finde på krydderihylden ved siden af salt og peber. Og når lakrids har indtaget krydderihylden, så skal der også være en kogebog på bogreolen med lakridsopskrifter. “Det er simpelthen det, jeg har villet med her projekt,” siger Claus Holm. “Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært – man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.”

Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ‘Hverdag’, ‘Forretter’, ‘Hovedretter’, ‘Desserter’ og ‘Crazy Holm’ og med retter lige fra klassiske frikadeller – piftet op med lakrids – til “Voldsomt højreb” eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet. Bag bogen står foruden Claus Holm og TURBINE forlaget fotograf David Bering (Montgomery) og grafisk designer Jørn Rasmussen – det samme hold som sidste år producerede bogen “Stegeso”, der vandt prisen som flotteste danske kogebogsudgivelse 2012, udnævnt af den internationale kogebogskonkurrence Gourmand World Cookbook Awards.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Claus Holm
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 25 Aug 2013
Oplagsdato: 25 Aug 2013
Varefakta
Reference

b-9788771413229

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk