Lammefilosofi - Retter med lammekød

Lammefilosofi - Retter med lammekød Forstør

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

“Lammefilosofi - retter med lammekød” er den første danske kogebog om lammekød, der er udgivet i mere end 20 år. Retterne kan laves af enhver, der gerne vil bruge lidt tid i køkkenet og har lyst til at spise lammekød. Mange af retterne er simremad, men der er også opskrifter, som kan laves på ganske kort tid.

Bogen indeholder 87 opskrifter med kølle, bov, gryderetter, grillretter, supper, retter med fars, indmad og meget andet. Bagest i bogen findes et omfattende katalog over tilbehør, som passer specielt godt til lammekødet.

Vi spiser i dag ikke så meget lammekød i Danmark, og det er en skam, fordi lammekød er velsmagende, sundt og inspirerende at arbejde med. Mange prøver med en helstegt lammekølle og når aldrig videre.

Denne bog er tænkt som en inspiration til at spise mere lammekød og giver ideer til næsten alt fra det slagtede lam.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Per H. Jacobsen
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ec Edition
Bredde: 174 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 405 g
Udgivelsesdato: 05 Apr 2010
Oplagsdato: 05 Apr 2010
Varefakta
Reference

b-9788791392054

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Lammefilosofi - Retter med lammekød Ec Edition