Kom det på glas - Syltetøj, relish og chutney

Kom det på glas - Syltetøj, relish og chutney Forstør

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der er noget livsbekræftende over at konservere sæsonens fristende bær og frugter, så man kan gå de mørkere tider i møde med køkkenskabet bugnende af hjemmesyltede lækkerier.
Denne bog rummer al den basisviden, du skal bruge om teknikker, udstyr, ingredienser og opbevaring. Endvidere er den fyldt med skønne opskrifter på syltetøj, gelé og marmelade - samt på læskende frugtdrikke, frække likører og fristende desserter.
Kast dig også ud i at lave klassikere som for eksempel ketchup, syltede agurker, barbecuesauce, piccalilli, syltede rødbeder og mangochutney.
Eller find inspiration til at lave dit eget eksotiske tilbehør, såsom japansk sushi-ingefær, kinesisk blommesauce, afrikansk harissa og marokkanske syltede citroner.
Det er langt enklere at sylte og konservere selv, end man måske skulle tro – og så smager det bare så meget bedre, når det er hjemmelavet!
I samme serie er tidligere udgivet
Sushi – Smag og teknik
Lidt lækkert – Tapas, antipasti, sushi og mezze
Yan-Kit So Kinesisk kogebog
Street food – Gademad fra hele verden
Asiatiske lækkerier
Indisk mad - helt enkelt

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Thane Prince
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 177 mm
Højde: 224 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 696 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2009
Oplagsdato: 30 Apr 2009
Varefakta
Reference

b-9788717040342

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Kom det på glas - Syltetøj, relish og chutney Nyt Nordisk Forlag