KÅL

KÅL Forstør

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kogebogen ”KÅL” fra FADL’s Forlag er den ultimative kogebog med kålopskrifter, og den er spækket med inspiration til hvad man kan kalde grøntsagernes svar på dåsemad. Kålen har fået sig en kulinarisk renæssance som en yderst moderne ingrediens i de danske køkkener - både i studenterhyblerne og på de finere restauranter.

”KÅL” er skrevet af kokken Peter Nøhr Christensen og historikeren Asmus Gamdrup Petersen Jensen, og det er med deres store fælles interesse i madlavning og madhistorie, at denne kogebog er blevet til. Som læser får man masser inspiration til nye og anderledes måder at anvende kålen på i køkkenet. Den kan både koges, bages, steges, sauteres, dampes, blancheres, braiseres, saltbages og syltes!

Bogen er bygget op efter et simpelt princip. Der er 13 kapitler, som er inddelt i kåltyper. Hvert kapitel indledes med en fortælling om, hvordan kålen har været dyrket, tilberedt og spist gennem historien. Herefter følger en række opskrifter med hver kåltype, og i alt når bogen omkring både forretter, hovedretter og ja, også desserter med kål!

”KÅL” er en spændende, flot og bredt afdækkende hverdagskogebog om en smagfuld, billig og delikat grøntsag, som fortjener stor opmærksomhed. Opskrifterne er nemme at gå til, og der er med garanti en masse viden, tips og smagssammensætninger at komme efter – uanset om man er studerende på madbudget eller madentusiast.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Asmus Gamdrup Petersen Jensen / Peter Nøhr Christensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 198 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 1120 g
Udgivelsesdato: 20 Sep 2015
Oplagsdato: 03 Mar 2016
Varefakta
Reference

b-9788777497926

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk