Historisk kogebog - Kogekunst i Danmark 1616-1910

Historisk kogebog - Kogekunst i Danmark 1616-1910 Forstør

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Else-Marie Boyhus er pioneren inden for dansk madhistorie. Hun har nu taget den gamle bogserie med titlen Historisk Kogebog fra 1970'erne op og skrevet dem sammen til ét bind. Boyhus nærlæser de gamle kogebøger fra den allerførste i 1616 og frem til Madam mangors 40. oplag i 1910. Hun uddrager de store udviklingslinier, praktiske forudsætninger og mangfoldige detaljer i et klart sprog. Adskillige ordret gengivne opskrifter supplerer teksten.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Else-Marie Boyhus
Sideantal: 251
Sprog: Dansk
Forord af: forfatteren
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: mangfoldige
Udgiver: Wormianum
Bredde: 212 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 972 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2013
Oplagsdato: 04 Nov 2013
Varefakta
Reference

b-9788789531427

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Historisk kogebog - Kogekunst i Danmark 1616-1910 Wormianum