Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Lis Poulsen / Anita Holmen
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ole Morten Nygård
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 179 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 565 g
Udgivelsesdato: 25 May 2015
Oplagsdato: 25 May 2015
Varefakta
Reference

b-9788702175981

Sprog

Dansk

Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter Gyldendal