Gyldendals små kogebøger Hakket kød

Gyldendals små kogebøger Hakket kød Forstør

20,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hakket kød er velegnet til talrige hverdagsretter, som er ikke bare er hurtige og enkle at tilberede, men også billige og børnevenlige. I denne bog får du en række gode opskrifter fra de klassiske hakkebøffer og frikadeller til de mere eksotiske som indiske koftas og lammespid. Mange af retterne kan varieres ,så de kan bruges ofte og stadig være populære både at servere og spise. Prøv fx: · Frikadeller, hakkebøffer og burgere · Forloren hare, chili con carne og lasagne · Gullash-suppe, kalkunpostej og fyldte courgetter Morten Bech Køster er kok og restauratør og har anrettet maden på de appetitvækkende fotos, som fotograf Tine Duch har taget.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Marianne Fredvig Olsen / Lone Selfort
Sideantal: 61
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Clemenstrykkeriet A/S
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Fotograf: Tine Duch
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 135 mm
Højde: 197 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 145 g
Serie: Gyldendals små kogebøger
Udgivelsesdato: 23 Feb 2010
Oplagsdato: 23 Feb 2010
Varefakta
Reference

b-9788702086379

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Gyldendals små kogebøger Hakket kød Gyldendal