Georgisk Mad

Georgisk Mad Forstør

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Georgisk Mad" er den første georgiske kogebog på dansk. Den indeholder opskrifter på en lang række traditionelle, georgiske retter og en introduktion til landets historiske og kulturelle baggrund - ikke mindst landets drikke- og madkultur.
Det georgiske køkken er baseret på friske råvarer som valnødder, chili, hvidløg, granatæbler og friske krydderurter og indeholder det bedste fra det persiske køkken og middelhavskøkkenet. Nogle af retterne kan laves på kort tid, mens andre kræver mere tålmodighed. Den vigtigste ingrediens under tilberedningen af alle retter er dog kærlighed til mad.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Rikke Elisabeth Frederiksen
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Findes
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 289 g
Udgivelsesdato: 14 Dec 2015
Oplagsdato: 15 Dec 2015
Varefakta
Reference

b-9788771147964

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk