Det sydamerikanske køkken - En madrejse hen, hvor chilien gror

Det sydamerikanske køkken - En madrejse hen, hvor chilien gror Forstør

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bring solen ind i dit køkken – med inspiration fra den sydamerikanske måde at lave mad på.

Maden i Sydamerika er enkel, frisk og farvestrålende – og der er fuld smæk på smagen.
Det sydamerikanske køkken er et ægte fusionskøkken med indflydelser fra en lang række europæiske og asiatiske tilflyttere til kontinentet igennem tiderne.
En stor inspiration er også den usædvanligt rige biodiversitet med tørre højsletter, kolde have og eksotiske regnskove.
Men allermest fornemmer man måske, at Sydamerika er landet, hvor peberet gror! Her er en chili ikke bare en chili, men et alsidigt krydderi med en enorm smagsvariation de forskellige typer imellem.
Så gør klar til at få sanserne skærpet med masser af friske ingredienser, chilier og citrusfrugter, og dyk ned i et køkken, der på én gang er fuldt af genkendelighed og alligevel helt sit eget.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Julie Ring-Hansen Holt / Karen Oettinger Castro
Sideantal: 172
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 194 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 514 g
Udgivelsesdato: 25 Oct 2015
Oplagsdato: 25 Oct 2015
Varefakta
Reference

b-9788717044692

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Det sydamerikanske køkken - En madrejse hen, hvor chilien gror Nyt Nordisk Forlag