Det rigtige indiske køkken: Kødretter

Det rigtige indiske køkken: Kødretter Forstør

98,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I Indien finder man et køkken med en større og mere varieret gastronomi end i noget land i Vesten. Og i det indiske køkken er der også noget for enhver smag! Ikke blot at det stærke, men også det aromatiske, det liflige og for den sundhedsbevidste. Indiske krydderier er nemlig helseurter.
Når talen er om indisk mad, hører man altid spørgsmål som: Er det stærkt? Dejlig stærkt? For stærkt? Jeg har prøvet at besvare den slags spørgsmål ved at markere ""styrken"" på en skala fra 1 til 3 med små eksplosioner.
Begyndere anbefales at starte med 1, mens 2 er for krydderivante. De masala-avancerede - eller krydderiforhærdede - vil fryde sig over 3!

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Charlotte Kirchheiner
Sideantal: 111
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klitrose
Bredde: 152 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 185 g
Udgivelsesdato: 02 Feb 1995
Oplagsdato: 02 Feb 1995
Varefakta
Reference

b-9788777280559

Udgivelsesår

1995

Sprog

Dansk

Det rigtige indiske køkken: Kødretter Klitrose