Den store amerikanske kogebog

Den store amerikanske kogebog Forstør

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den store amerikanske kogebog er ikke bare en kogebog - den er også et portræt af Amerika. USA er en smeltedigel af nationaliter, der hver især har bragt mad og skikke med sig. Den store amerikanske kogebog er koncentratet af dette fantastiske land. Her er mad fra New England til Hawaii, fra Florida til Alaska, fra Deep South, the Midwest og Creole Country. 500 opskrifter, testet gennem generationer.

Clementine Paddleford var USAs første madskribent, hun skrev i 1940’erne for bl.a New York Harald Tribune og havde over 12 millioner ugentlige læsere. I slutningen af 40’erne fik den opgave at undersøge "How America Eats", og begav sig ud på en rejse, der skulle blive på end en 1 million km. Hun rejste landet tyndt, gennem alle stater, og mødte de fineste kokke, bondemænd, fiskere, restauratører, husmødre mv. Hun samlede opskrifter fra dem alle til bogen "How America Eats", der første gang udkom i 1960.

Den blev i 2011 genudgivet i New York i en gennemrevideret og opdateret udgave med titlen "The Great American Cookbook" Bogen er inddelt efter stater, og for hver stat får læseren en lille eller flere historier om de mennesker, hun mødte og den mad de spiste dér sammen.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Clementine Paddleford
Sideantal: 824
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 184 mm
Højde: 259 mm
Dybde: 63 mm
Vægt: 1713 g
Udgivelsesdato: 05 Nov 2015
Oplagsdato: 05 Nov 2015
Varefakta
Reference

b-9788711443163

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den store amerikanske kogebog Lindhardt Og Ringhof