Den perfekte gris - Fra jord til bord

Den perfekte gris - Fra jord til bord Forstør

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvor sidder de lækreste stykker på grisen? Hvor køber man ordentligt svinekød? Og hvad bør du vide om pancetta, lardo og ibéricoskinke? Bogen fortæller alt om: • Kødkvalitet og svineracer • De bedste udskæringer og deres anvendelse • Vælg det bedste stykke kød, når du køber ind • Den rigtige krydring, bruning og stegning • At stege en kotelet, der er bedre end noget, du nogensinde før har smagt. Du får også alle de klassiske opskrifter fra flæskesteg og ægte wienerschnitzel til saltimbocca af gris og helstegt pattegris. Plus et nyttigt kursus i hjemmerøgning og charcuteri med trin for trin-anvisninger på hjemmelavet bacon, krydderfedt, pølser og paté - og så er det ikke en gang svært.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Marcus Polman
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Legind
Bredde: 175 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 522 g
Udgivelsesdato: 30 Jun 2015
Oplagsdato: 30 Jun 2015
Varefakta
Reference

b-9788771550108

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den perfekte gris - Fra jord til bord Legind