Dåsekogebogen - Fra cocktailpølser til kaviar

Dåsekogebogen - Fra cocktailpølser til kaviar Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med Dåsekogebogen ved hånden samt et udvalg af skønne dåser i køkkenskabet kan man altid tilberede et velsmagende måltid, der tilmed kan nå op i gastronomisk verdensklasse. Opskrifterne er baseret på brugen af de bedste dåse-råvarer fra hele verden. Der er naturligvis ikke tale om færdigretter på dåse – opskrifterne bygger udelukkende på brugen af enkeltingredienser. Der indbydes til fejende flot festmad med trøfler, kaviar og foie gras og de dejligste dagligretter med tomater, tun og torskelever. Opskrifterne er en spændende rejse i det internationale køkken, men der er også opskrifter fra lokale og nationale køkkener, som de færreste har hørt om. Dåsekogebogen er dog ikke kun en kogebog; med sine mange flotte fotos er det også en visuel og sanselig rejse i dåsernes forunderlige univers, hvor retter, etiketter, forskellige dåseformer og butiksinteriører fortæller madhistorier fra hele verden. Bogen henvender sig til alle med interesse for gastronomi, design og kulturhistorie og er formodentlig den første af sin art i verden.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Claes Benthien
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Helle Madsen - Frk. Madsens tegnestue
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Hans Ole Madsen; Claes Benthien
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 239 mm
Højde: 256 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 923 g
Udgivelsesdato: 03 Sep 2009
Oplagsdato: 03 Sep 2009
Varefakta
Reference

b-9788702071917

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Dåsekogebogen - Fra cocktailpølser til kaviar Gyldendal