Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og mikmuskage

Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og mikmuskage Forstør

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og Mikmuskage" indeholder originale opskrifter på mere end 350 hverdags- og festretter fra hele Danmark i perioden 1840 til 1920.
Opskrifterne er fundet frem fra museer, lokalhistoriske arkiver og gennem interview af privatpersoner.
Bogen er den første og hidtil eneste egentlige kogebog, med egnsretter fra hele Danmark.
I bogen beskrives go' gammeldaws kost fra borgere, bønder og fiskere.
Opskrifterne er krydret med mange små anekdoter, fakta og forklaringer.
Hvor kommer rødgrød med fløde egentlig fra? Hvorfor hedder det rosinen i pølseenden? - eller en rundtenom?
Alle opskrifter er naturligvis tilpasset nutidens mål og mængder og kan derfor tilberedes i et moderne køkken.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Stig Lou Mortensen
Sideantal: 203
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Dennis Lisbjerg Kristian Ørsted Pedersen
Udgiver: Bios
Bredde: 214 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 834 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2005
Oplagsdato: 31 Oct 2005
Varefakta
Reference

b-9788798897637

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og mikmuskage Bios