Dampede retter

Dampede retter Forstør

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I Dampede retterkan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, nærringsstoffer og vitaminer. Prøv fx at lave små dampede blæksprutter på squashcreme, havtaske dampet i citronmelisse eller server en lækker og anderledes dessert, som pærer dampet i calvados med ricotta og nødder.
Til alle opskrifter i bogen er der angivet sværhedsgrad, forberedelses- og tilberedningstid og forslag til vin, der passer til. Desuden findes tips og tricks til dampningen og beskrivelser af nyttigt udstyr.

Flere detaljer

Beskrivelse
Sideantal: 143
Sprog: Dansk
Originaltitel: La Cucina a Vapore
Originalsprog: Italiensk
Produktvariant: Limryg
Oversætter: Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 175 mm
Højde: 284 mm
Vægt: 360 g
Serie: Det finere italienske køkken
Udgivelsesdato: 08 Aug 2012
Varefakta
Reference

b-9788770905404

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk