Chokolade

Chokolade Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog tager læseren med til Nicaraguas og Honduras’ tropiske regnskov for at fortælle, hvor og hvordan chokolade bliver til. Det begynder med en blomst, der forvandles til bønne og fuldender sin rejse som chokoladeplade. Bogen forklarer, hvad god chokolade er, og hvorfor mørk chokolade er sundt.
Men hovedparten af bogen er lettilgængelige, moderne opskrifter. Lige fra småkager og cookies til intense, mørke chokoladekager. Og ikke mindst et kapitel om chokolade i det salte køkken. Forfatterens opskrifter er indsamlet gennem mange år som kok og bager herhjemme og på konditorier og restauranter i USA.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Mikkel Friis-Holm
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 173 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 534 g
Udgivelsesdato: 23 Sep 2009
Oplagsdato: 23 Sep 2009
Varefakta
Reference

b-9788770556460

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk