Brød, grød og korn - fra Samvirke

Brød, grød og korn - fra Samvirke Forstør

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Korn er kommet til ære og værdighed i det nye, nordiske køkken, og det er velfortjent. Korn og især fuldkorn er en næringsrig fødevare, der kan varieres i det uendelige. Bogen indeholder bl.a. opskrifter som byggrød med luftigt lakridssmør og rugotto med urter og friske asparges. Hver bog i Mad fra Samvirke indeholder 30 opskrifter. Hertil kommer praktiske tips til håndtering af råvarerne og oplysning om deres placering i kostpyramiden. Opskrifterne er rigt illustreret med fotos og tegninger.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Mia Irene Kristensen
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christel Frydkjær
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Samvirke
Bredde: 154 mm
Højde: 196 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 261 g
Serie: Mad fra Samvirke
Udgivelsesdato: 20 Jul 2014
Oplagsdato: 20 Jul 2014
Varefakta
Reference

b-9788792894526

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Brød, grød og korn - fra Samvirke Samvirke