Bag brødet - Dansk brød og bagning gennem 6000 år

Bag brødet - Dansk brød og bagning gennem 6000 år Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vores brødkultur forandres drastisk i disse år. Efter en tid hvor alt har skullet være fransk, spansk eller italiensk, er vi nu gået på opdagelse i vores gamle kornsorter, men i vores søgen efter nyt og spændende brød har vi glemt alt det, vi havde engang. Der var engang, at enhver husmor mestrede en god surdej og bagte rugbrød hver måned. Hvor der stod hjemmebagte boller og kringle på kaffebordet, når der kom gæster, og søsterkagen var friskbagt til alle højtider. I Bag brødet af Bi Skaarup, som tidligere har lavet populære bøger om middelalder- og renæssancemad, kan man selv bage sig igennem historien fra de første bønders emmerbrød 3.700 år før vor tidsregning, over Egtvedpigens æbleciderbrød og middelalderens skonrogger af rugsigtebrød til Madam Mangors første wienerbød i form af tekage.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Bi Skaarup
Sideantal: 150
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 177 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 548 g
Udgivelsesdato: 23 Oct 2011
Oplagsdato: 04 Dec 2012
Varefakta
Reference

b-9788702118049

Sprog

Dansk

Bag brødet - Dansk brød og bagning gennem 6000 år Gyldendal