Antonio Carluccio’s pasta

Antonio Carluccio’s pasta Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Antonio Carluccio, den ukronede Godfather af det italienske køkken, er tilbage – og i sin bedste form. I mere end 70 år har Carluccio elsket, spist, fremstillet og tilberedt pasta, og i denne kogebog videregiver han sin enorme viden om emnet og øser af sin entusiasme for at skabe nye og spændende opskrifter.


Læseren guides først gennem de forskellige typer pasta med råd om, hvilken type pasta, der bedst kombineres med hvilken slags sauce. Desuden præsenterer Carluccio trin for trin-anvisninger på, hvordan frisk pasta fremstilles.
Carluccio er kendt for sine uimodståelige opskrifter, der også omfatter klassikere såvel som lækre regionale specialiteter. Her er eksempler på både supper, hovedretter, salater og endda desserter, der dækker hele spektret fra traditionel Tagliatelle Fresch con Ragù alla Bolognese (med den RIGTIGE Bolognese-sauce) til den nyskabende opskrift på Sedani con Vodka e Salmone Affumicato (med vodka og røget laks).

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Antonio Carluccio
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 212 mm
Højde: 262 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 1165 g
Udgivelsesdato: 16 Sep 2014
Oplagsdato: 16 Sep 2014
Varefakta
Reference

b-9788717044050

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Antonio Carluccio’s pasta Nyt Nordisk Forlag