Anthony Bourdains kogebog fra Les Halles

Anthony Bourdains kogebog fra Les Halles Forstør

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

De officielle og autentiske franske opskrifter fra en af de bedste restauranter i USA, Anthony Bourdains legendariske Les Halles i New York City. Foruden nogle indledende afsnit om råvarer, knive og fonder, byder bogen på opskrifter på supper, salater, appetizere, fisk og skaldyr, oksekød, kalvekød, lam, svin, fugle og vildt, desserter med mere.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Anthony Bourdain
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Helicopter, New York
Originaltitel: Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Susanne Staun
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 188 mm
Højde: 243 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 1098 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2005
Oplagsdato: 09 Jun 2005
Varefakta
Reference

b-9788702035520

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Anthony Bourdains kogebog fra Les Halles Gyldendal