Ali-Bab Gastronomisk håndbog

Ali-Bab Gastronomisk håndbog Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ny udgave med forord af James Price.

En af kogebogslitteraturens uomtvistelige klassikere. Med sine godt 2.500 opskrifter inden for samtlige gastronomiens områder, kan den snarere karakteriseres som en madkunstens encyklopædi.Trods sit 1001-nat-agtige navn har Ali-Bab intet med Arabien at gøre. Hans rigtige navn var Henri Babinski (1869-1931), han var af polsk-fransk oprindelse, og i kraft af sin profession som mineingeniør rejste han over hele verden. Stærkt interesseret i madkunsten og litteraturen herom satte han sig for at skrive en bog, der skulle være mere end en almindelig kogebog. Bogen tog mange år at skrive og blev i sin endelige form udgivet i Paris i 1919.Et værk baseret på den enkle sandhed, at god mad er bedre end dårlig.Det er usømmeligt at leve for at spise, men da det er nødvendigt at spise for at leve, bør vi opfylde denne Pligt, som alle andre, med Glæde og paa den fornøjeligste Maade.Ali-Bab

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Ali-Bab
Sideantal: 1096
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 185 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 66 mm
Vægt: 1647 g
Udgivelsesdato: 10 Nov 2011
Oplagsdato: 10 Nov 2011
Varefakta
Reference

b-9788717042193

Sprog

Dansk

Ali-Bab Gastronomisk håndbog Nyt Nordisk Forlag