222 nemme retter - Italiensk køkken

222 nemme retter - Italiensk køkken Forstør

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
222 nemme retterer kogebogen for alle, der har lyst til at lave ægte, italiensk mad. De indbydende opskrifter er lavet med de bedste råvarer italiens regioner har at byde på. En grundkogebog for alle, der godt kunne lide ’Sølvskeen’ og ønsker at lave nem og ægte italiensk mad i deres eget køkken.
Bogens forfatter Michael White tilbragte halvandet år i Chicagos mest berømte italienske restaurant, Spiaggia, under kokken Paul Bartolotta og rejste derefter til Italien, hvor han arbejdede for Valentino Marcattili. I 2002 vendte han tilbage til Spiaggia som køkkenchef, og han blev yderst populær i New York som chef for Fiamma Osteria. I 2007 slog Michael White sig sammen med Chris Cannon, og de overtog restauranterne L’Impero og Alto. I maj 2009 åbnede de den populære fiskerestaurant Marea.

Flere detaljer

Beskrivelse
Sideantal: 520
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jan Birkefeldt
Forord af: Mario Batali
Originaltitel: 222 Easy Recipes of Italian Cuisine
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ulla Oxvig
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Hanne Rask
Udgiver: Strandberg Publishing
Serie: Academia Barilla
Udgivelsesdato: 14 May 2012
Oplagsdato: 14 May 2012
Varefakta
Reference

b-9788792596918

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

222 nemme retter - Italiensk køkken Strandberg Publishing