Grønne proteiner - sundhed & nydelse

Grønne proteiner - sundhed & nydelse Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Vinder af Gourmand World Cookbook Awards 2009 – bedste danske kogebog indenfor sundhed og ernæring.

Bogen Grønne proteiner kombinerer nydelse, sundhed og klimahensyn. Bogen byder dig velkommen til et mangfoldigt univers af fristende retter og lækkert tilbehør. Den lærer dig at lave vellykket, skøn og sund mad med proteinrige bønner, linser, ærter og sojaprodukterne tofu og tempeh – grønne proteiner. Så det for altid er farvel til kedelige bønneretter ! De fantastiske bælgfrugter er spækket med vitaminer, mineraler og antioxidanter, gode proteiner og mange sundhedsfremmende fibre. Bælgfrugter virker bl.a. blodsukkerstabiliserende og forebyggende på en række livsstilssygdomme. Desuden mætter de godt og er tilmed billig mad. Og så er det ovenikøbet klimavenlig mad, i modsætning til kød og mælkeprodukter, der koster særdeles dyrt på planetens klimakonto. Så meget godt på een gang –samtidig med masser af tilfredsstillende velsmag og masser af kulinariske muligheder ! Grønne proteiner – sundhed og nydelse er fyldt med viden, inspiration, konkrete råd og ikke mindst over 100 nemme opskrifter på super sund, lækker grøn mad, der giver energi og tilfører kroppen masser af næring. Lisbeth Tordendahl viser hvordan grønne proteiner kan bruges på et hav af måder, i supper, varme retter, salater, tærter osv. og hvordan de kan være proteinkilde i sig selv eller bruges som supplement til kød efter smag og behag.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Lisbeth Tordendahl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Wisefood
Bredde: 234 mm
Højde: 214 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 716 g
Udgivelsesdato: 28 Feb 2013
Oplagsdato: 23 Jun 2015
Varefakta
Reference

b-9788799593101

Sprog

Dansk

Grønne proteiner - sundhed & nydelse Wisefood