Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment Forstør

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet – det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme – med urette! Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød.
Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Henning Güldenstein
Sideantal: 132
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 373 g
Udgivelsesdato: 22 Nov 2015
Oplagsdato: 23 Nov 2015
Varefakta
Reference

b-9788771704235

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment Books On Demand