Eddike, rev. udgave (Claus Meyer) - Opskrifter, køkkenbrug, traditioner og tilblivelse

Eddike, rev. udgave (Claus Meyer) - Opskrifter, køkkenbrug, traditioner og tilblivelse Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I sin frugtplantage på Lilleø fremstiller Claus Meyer højt forædlede danske frugteddiker med forbillede i den italienske balsamico-tradition. Denne kogebog er blevet til i samarbejde med hans eddikemester Andreas Harder, og den beskæftiger sig indgående med eddikens mange anvendelsesmuligheder i madlavningen. Bogen indeholder omkring 80 opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag. Undervejs afsøges eddikens kultur, fra Sverige i nord til Jerez i syd og Japan i øst.

Da bogen udkom første gang i 2005, var eddike endnu en sjælden ingrediens i det danske køkken, hvor den primært blev brugt til syltning. Siden er der sket meget på området. Eddike har vundet indpas i den daglige madlavning, hvor den bruges til at tilføre og afbalancere smag og syrlighed, og på supermarkedernes hylder står der nu adskillige eddiker, baseret på vidt forskellige smagsgivere.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Claus Meyer / Andreas Harder
Sideantal: 255
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 190 mm
Højde: 255 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 951 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2012
Oplagsdato: 12 Jul 2012
Varefakta
Reference

b-9788711408568

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Eddike, rev. udgave (Claus Meyer) - Opskrifter, køkkenbrug, traditioner og tilblivelse Lindhardt Og Ringhof