Tre portrætter

Tre portrætter Forstør

125,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ingenting er som det ser ud til at være i den svenske mesterfortæller Klas Östergrens forførende og gådefulde nye roman Tre portrætter hvis fortæller er en forfatter på besøg i Stockholm. Tilbage i den by hvor han som ung engang jagede lykken. Her bliver det påtrængende nødvendigt ja livsvigtigt for ham at portrættere tre bestemte men yderst forskellige personer.
det første af bogens tre portrætter Kvinde i stærkt lys bliver den kvindelige svenske EU-politiker som forfatteren har en affære med involveret i et bankrøveri i Bruxelles som udvikler sig til et politisk og moralsk drama. Kammerat i blå uniform er et portræt af en mand som har viet sit liv til Stockholms undergrundsbane indtil det en dag går op for ham at han er bestemt til noget helt andet. Og i Kollega med gul skål får vi den gådefulde historie om en forfatterkollega som bliver ansat i et statsligt projekt for samtidsdokumentation - hans opgave er at beskrive en helt almindelig families totale livssituation deres forbrugsmønster familiemedlemmernes drømme længsler og individuelle historie.
Klas Östergren f. 1955 er svensk forfatter. Han debuterede 1975 og har skrevet adskillige romaner noveller TV-og filmmanuskripter. Sit gennembrud fik han med romanen Gentlemen (1980) en moderne pastiche på Strindbergs Röda rummet. På dansk er tidligere udkommet romanen Under i september (2000). Om den skrev pressen bl.a.:
"Klas Östergren har drejet en skønhed af en roman om en dødsforladt sydsvensk provinsby... Det er længe siden jeg sidst har læst prosa med så sjælden og fin stemningsfornemmelse. Og i lang tid efter at man har forladt bogens sidste side kan man finde nye sammenhænge dybder og detaljer at gå og gruble over." - Information

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Klas Östergren
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 135 mm
Højde: 208 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 342 g
Udgivelsesdato: 18 May 2005
Oplagsdato: 18 May 2005
Varefakta
Reference

b-9788779730731

Sprog

Dansk