Cajsa Wargs opskrift på stuvet kvabbe / Rejsen til Rom

Cajsa Wargs opskrift på stuvet kvabbe / Rejsen til Rom Forstør

140,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Oversætteren og forfatteren Mikkel Thykier udgiver i vinteren 2012/2013 en lille række oversættelser, der rummer oversættelsen af den svenske digter Åke Hodells to erindringstekster om Gunnar Ekelöf Cajsa Wargs opskrift på stuvet kvabbe og Rejsen til Rom under et. Tidligere er udkommet Hævnarie, Trio til verdens ende og Fjerne rystelser af Lars Norén, Dagens vanvid og Mitdødsøjeblik af Maurice Blanchots og oversættelse af LauraRidings En anonym bog ved Lisa Samuelssons har. Den lille serie diskuterer og kommenterer de enkelte tekster indbyrdes og udgør samlet set en udfordring af de traditionelle opdelinger mellem skønlitteratur og litteraturkritik. Denne udfordring er tilsvarende et gennemgående spor i Thykiers egen praksis. I foråret 2013 udgiver han bogen SUB ROSA, som er en selvstændig fortsættelse af de to essaysamlinger Entré (2009) ogRefleksioner i guld og bly (2010).

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Åke Hodell
Sideantal: 72
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Samlingens Afd.: Mrmbg
Omslagsgrafiker: Mathias Kokholm
Originaltitel: Stuvad lake enligt Cajsa Warg / Resan til rom
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Mikkel Thykier
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Åke Hodell
Udgiver: Edition After Hand
Bredde: 114 mm
Højde: 184 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 81 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2013
Oplagsdato: 20 Mar 2013
Varefakta
Reference

b-9788790826284

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Cajsa Wargs opskrift på stuvet kvabbe / Rejsen til Rom Edition After Hand