Hævntørst

Hævntørst Forstør

129,99 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
”Et mesterværk … Meget mere end en thriller … Hævntørst er en af de stærkeste og mest bevægende læseoplevelser i nyere tid.”
– Kathryn Stockett, forfatteren til Niceville
Karin Slaughter betragtes som en af USA’s bedste krimiforfattere. Hun står bag den internationale successerie med Sara Linton og Will Trent som hovedpersoner. Med Hævntørst leverer hun sin første enkeltstående spændingsroman – en atmosfærefuld og nervepirrende fortælling om den uerfarne politikvinde, Kate Murphy, som forsøger at få fodfæste i den machoklub som Atlanta Politi Distrikt var i 1970’erne.
Atlanta 1974: Et brutalt mord og en vild menneskejagt ryster byens politistyrker, og Kate spekulerer på, om hendes første dag på jobbet også bliver hendes sidste. For en smuk, ung kvinde er livet alt andet end nemt blandt politistyrkens machomentalitet, hvor selv de kvindelige betjente ikke har noget til overs for de uerfarne. Det er da også den dårligste tænkelige første arbejdsdag overhovedet i betragtning af at en højt respekteret betjent er blevet skudt; hans kolleger i blå uniform er hævntørstige og byen er på kanten af oprør.
Kate er ikke den eneste kvinde i politistyrken som føler jorden brænde under sig. Maggie Lawson fulgte sin onkel og bror ind i politiets rækker for at bevise sit værd i deres kyniske øjne. Da hun og hendes nye partner, Kate, bliver kørt ud på et sidespor i jagten på morderen, når deres vrede, smerte og stolthed til sidst kogepunktet. Med en morder der kan slå til igen når som helst, starter de deres egen efterforskning – parate til at sætte alt på spil idet de kaster søgelyset mod byens mørkeste afkroge.
Med sit ubarmhjertige tempo, præcise observationer, underholdende iagttagelser og ofte hjerteskærende situationer er Hævntørst Slaughters til dato stærkeste roman – en tour de force af historiefortælling fra mesteren af troværdige personer, intens atmosfære og fascinerende spænding.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Karin Slaughter
Sideantal: 496
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: Cop Town
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 148 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 487 g
Udgivelsesdato: 31 Mar 2015
Oplagsdato: 31 Mar 2015
Varefakta
Reference

b-9788793166431

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk